Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VK

prezent

13. 7. 2012 9:16
Kalouskov-nebo Kocourkov?

Pan Kalousek před nám před volbami vyčíslil kolik každý občan této republiky dluží.Je podivné,že ho tak nevytáčí zbůhdarma vyhazované prostředky z předražených zmanipulovaných zakázek,které jdou z kapes daňových poplatníků.Politická zodpovědnost,rovná se vlastně žádná zodpovědnost.Odejdu jako ,,čistý",ale peníze už mi zůstanou.Vláda senechová zodpovědně při správě majetku,ale jen plká.Špatná zpráva je,že ani opoziční ČSSD není o moc lepší.Politické strany vyměnily názorové ideály za možnost získat co největší osobní prospěch.Svědčí o tom shoda v nepřijetí zákonůkteré by dokázaly alespoň částečně znemožnit neprůhledé hospodaření na všech úrovních státní správy .Hlavně politickou zodpovědnost,nahradit osobní zodpovědností,včetně sankcí.

0 0
možnosti
PM

petrik1960

13. 7. 2012 6:33
kecy,kecy, kecy

0 0
možnosti
AN

ort

13. 7. 2012 2:21
Takže

co, jen koukáme, jak nám rozkrádají zemi a poslušně si utahujeme opasek, aby si ho ti vyvolení mohli donekonečna povolovat a odkloňovat peníze daňových poplatníků do svých kapes a kapes svých kmotrů a kmotříčků.

3 0
možnosti
TT

žepré

13. 7. 2012 2:00
Lhostejné nám to není,

ale víme, že podepisování nebo vhazování papírků nevede naprosto k ničemu.

1 0
možnosti
S

snegon

13. 7. 2012 9:19
Re: Lhostejné nám to není,

Zajímal by mě Váš názor na to co pomůže. To nemyslím jako nějakou výtku, ale myslím že taková diskuse by byla moc užitečná. Jinak např. akce HzPD proti církevním restitucím u příležitosti výročí upálení Jan Husa byla určitě užitečná. Po jejím konání zorganizovaly své podobné akce ČSSD a KSČM. Doufám že po té co na akci ČSSD řečnil Sobotka už při důležitém hlasování nebude chybět (párovat) nebo se dokonce nezdrží hlasování.

0 0
možnosti
  • Počet článků 59
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2362x
Sám nejsem nic, mezi lidmi existuji www.hzpd.cz