Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Víte - na rozdíl od vás považují někteří lidé  možnost "... omezit schopnost vlád regulovat a zdaňovat ..." za plus (i když zrovna o našich socanech si to nemyslím - tam je to spíš jejich blbost a neznalost problematiky)

0 0
možnosti

To není jen autor, který si myslí, že je nesprávné, aby nás zdaňovaly nadnárodní firmy tím, že vysoudí na státu miliardy za domnělé křivdy.

A deregulace není touha firem po chaosu. To je jen snaha změkčit vše, co je stojí peníze - ekologické normy, ochrana životního prostředí, kvalita potravin atd. atd.

Regulaci si jistě přejí co nejúplnější v oblasti policie a vojenství. Není možná strpět protesty nezaměstnaných apod. Tam ať stát reguluje co nejvíc, aby tak neklesala hodnota jejich investic a aby si na jejich ochranu nemuseli platit ochranu ještě dražší než je tomu dnes.

0 0
možnosti
Foto

P34e55t32r 45H21a74n34n21i87g

3. 11. 2014 18:40

Gratuluji. Všichni se jako stádo zabývají Zemanem, ale o tohle skutečně jde. Oceňuji Vaše odborná stanoviska, ovšem lidem je třeba na příkladech, které z dohody vyplynou její kruciální nebezpečnost. Dohoda mimochodem umožní vstup do této doby ještě zakázaných zdravotně závadných výrobků na evropský, potažmo náš trh, umožnění nadnárodním společnostem zde vytěžit cokoliv - břidlicový plyn atd. Jak prozíravé, že např. na Slovensku teď platí zákon o vodě, kterou nelze ze Slovenska potrubím vyvážet.

2 0
možnosti
  • Počet článků 59
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2362x
Sám nejsem nic, mezi lidmi existuji www.hzpd.cz