Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Ano, je třeba apelovat na americkou veřejnost. Karma R^

1 2
možnosti
TH

Svět stojí nehnutě na místě a čeká až bude manipulován z USA.Žádný politik,žádná jiná síla nevyvíjí tlak na plnění svých zájmů,jen USA.Když Vietnam vyhnal Američany za své země,zaútočil na Kambodžu,kde se jeden marxismem-leninismem nakažený diktátor snažil vytvořit prvobytně pospolnou společnost,zabil asi jen třetinu obyvatelstva.Poté se Vietnam tvrdě vymezil vůči komunistické Číně.A to vše pod dohledem USA a CIA.

0 0
možnosti
RJ

Myslím, že předložený eloborát je naprosto brutální utopie. A není mi jasné, proč to píšete sem. Neměli byste to raději zkusit přímo v Americe dveře od dveří jako to dělají Svědci Jehovovi? ;-D

1 1
možnosti
Foto

A podobná akce u ruské ambasády bude taky? Rusko má na současné situaci, také svůj podíl.

3 0
možnosti
JC

Jaký? Že se nenechá vyprovokovat k válce? Že nezačalo "humanitárně" bombardovat Kyjev?

1 1
možnosti
Foto

Počítám se k libertariánům a jak napsal Murray N. Rothbard ve své knize For a New Liberty:  hlavním bodem libertariánského programu pro americkou zahraniční politiku musí být volání po opuštění americké politiky celosvětového intervencionistu: stáhnout se zcela a okamžitě, jak válečně, tak politicky, z Asie, Evropy, Latinské Ameriky, Blízkého Východu, zkrátka odevšad. Toto libertariánské volání by se mělo týkat okamžitého stažení, a to ve všech ohledech, které jsou spojeny s americkou vládou. Spojené státy by měly zrušit své základny, stáhnout své jednotky, zastavit své ustavičné vměšování se do politiky a zrušit CIA. Měly by ukončit veškerou zahraniční pomoc – která slouží pouze jako nástroj k donucení amerických daňových poplatníků k dotování amerického vývozu a spřízněných cizích států, vše ve jménu „pomoci hladovějícím národům všude na světě“. Jednoduše řečeno, vláda Spojených států by se měla zcela stáhnout za své hranice a udržovat strategii striktní politické „izolace“ a neutrality ve všech ohledech.

2 1
možnosti
RJ

Není mi jasné, proč tedy zde na fotkách "strašíte" v tom brnění. Neznám žádného skutečného rytiře, který by se hlásil k libertariánům...;-)

0 0
možnosti
Foto

Dopis je to sice pěkný a nic proti tomu, ale proč třeba není určený také občanům Ruska ? Ti adorují Putina a udržují jeho kult a moc při životě, ne občané Spojených Států. Je sice pravda, že ani já nemám USA zrovna v lásce, ale tuhle válku začalo Rusko a ani se to nesnaží zakrývat. Každá země má vládu jakou si sama zvolí a nelze nijak zásadněji ovlivňovat dění v cizí zemi, byť v dobrém úmyslu. Tzv. "export demokracie" jsme tu už v podání USA několikrát viděli a jak to dopadlo. Za svou vládu jsou zodpovědní především občané své země. Takže obracet se tady na občany Spojených Států sice působí na první pohled pěkně, ale zcela mimo mísu. I když samozřejmě to ničemu neuškodí a myšlenka je to hezká.

5 2
možnosti
JM

Myslím že nemáte pravdu. Tuhle válku Rusko nezačalo. Tu začala nová vláda Ukrajiny, které, po protlačení se k moci zneužitím protestů na Majdanu, přijala, jako jedno z prvých svých rozhodnutí, zákaz ruštiny jako druhého úředního jazyka. To na území, kde je více jak padesát procent Rusů muselo způsobit snahu se osamostatnit. Kdyby ukrajinské vládě a Porošenkovi šlo skutečně o blaho občanů jejich státu, pak by, po improvizovaném referendu ve východních oblastech o odtržení, začali s místními představiteli jednat. Pokud měli podezření že výsledky referenda jsou zfalšované, měli sami zorganizovat opakované referendum, v jednotlivých oblastech, tentokrát organizačně dobře připravené. Arogantní neuznání přání podstatné části obyvatelstva může vést jenom k tomu, čeho jsme svědky.

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS